Wij zijn verhuist

Vandaag zijn wij verhuisd van brandweerkazerne Goes naar brandweerkazerne ’s Heer Arendskerke. Wij bedanken Brandweer Goes voor de fijne tijd die wij daar mochten beleven. Wij hopen op een mooie voortzetting op onze nieuwe locatie.

Covid-19 update #3

Beste allemaal,

Zoals jullie wellicht hebben gelezen in de media zijn de zwembaden weer geopend. Ook wij hebben inmiddels bericht gekregen van het Omnium dat ook wij weer welkom zijn, mits we ons aan de richtlijnen van het RIVM en de Zwembadbranche houden. Dit vraagt behoorlijk wat organisatietalenten van ons als brigade. Wij zijn hier dan ook druk mee bezig, maar het kost wat tijd. We gaan sowieso niet redden om dit voor a.s. woensdag 13 mei 2020 rond te hebben.

Wij zwemmen a.s. woensdag 13 mei 2020 dus nog NIET! Wanneer wij wel weer kunnen starten zullen wij dit tijdig laten weten via deze nieuwsbrief en de sociale media.

Wij hopen op jullie begrip. Hopelijk tot snel!

Vaar training

Video van onze trainingen op het Veerse meer, hierbij hebben geoefend met varen en verschillende scenario’s uitgevoerd.

 

Kleurplaat

Omdat deze paasdagen anders zijn dan anders hebben wij een leuke opdracht. Kleur deze reddingsbrigadekleurplaat op je aller mooist in en stuur een foto van het resultaat naar pr@reddingsbrigadegoes.nl

download kleurplaat

COVID-19 update 2-4-2020

Het Coronavirus houdt ons al een tijdje van de straat. Dit heeft ook gevolgen voor ons als Reddingsbrigade Goes. De regering heeft besloten dat het Omnium te Goes hun deuren gesloten moeten houden tot 1 juni 2020. Wij zijn dus, ook op advies van de KNBRD, genoodzaakt al onze lessen te annuleren t/m 27 mei 2020, zodat wij hopelijk 3 juni weer kunnen gaan zwemmen.

De examens (3 juni) gaat dit jaar NIET door!
We proberen de examens in november te laten plaatsvinden, maar dat is nog niet zeker. 3 juni zal een gewone zwemavond worden, maar je hoeft alleen in je zwemkleding te komen. Graag zien we jullie dan allemaal weer gezond verschijnen!

Blijf gezond en zorg goed elkaar!

Kerstzwemmen 18-12-2019

Kerstzwemmen,

Afgelopen woensdag 18 december hebben we tijdens de zwemlessen een kerstspel gedaan. Hierbij werden alle leerlingen verdeelt over 4 groep. Deze groepen moesten door middel van allerlei opdrachten de kerstman zien te redden. Al onze redders hebben de kerstman kunnen redden, het was zelfs nog een foto finish.

Na het zwemmen is de uitslag van de grote clubactie bekend gemaakt. De opbrengst hiervan is dit jaar maar liefst €503,90 euro.

Nieuwe website

De reddingsbrigade Goes heeft nieuwe website, de website is stuk moderner geworden ook  is er veel meer op te vinden. Zo kan je op de pagina actueel (deze pagina) al het nieuws vinden van de brigade